• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Söndag Sön 1 November Nov
Lördag Lör 7 November Nov
Söndag Sön 8 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Lördag Lör 17 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Fredag Fre 30 April Apr
Lördag Lör 1 Maj Maj

Om OBOS Damallsvenskan

OBOS Damallsvenskan är en av världens bästa damfotbollsligor. Sveriges uppdrag är att hålla OBOS Damallsvenskan på den nivå den är idag eller bättre, så drömmen om internationella framgångar för ett svenskt klubblag kan bli verklighet.

I OBOS Damallsvenskan kan du möta och se stjärnor av världsklass. Dessutom spelar majoriteten av våra blågula landslagsspelare här vecka ut och vecka in.  

Ligans längre sommaruppehåll 2019 förgylldes av sprakande VM-underhållning, där hela 32 spelare från vår liga fanns representerade nere i Frankrike.

Under senare år, och inte minst efter VM i Frankrike, har vi fått ta del av en storstilad utveckling för damfotbollen som länge jobbats för bakom kulisserna. Medialt har vi sett en enorm intresseökning. Tittarsiffrorna har i år slagit nya rekord. Och alltfler ungdomar springer nu omkring som Seger, Fischer och Asllani på gräsplättar landet runt.

TV partner

Från och med starten av säsongen 2020 sänds alla 132 matcher live på sportbladetplay.se i och med att Aftonbladet gör en stor satsning på OBOS Damallsvenskan och förvärvat rättigheterna till sändningarna av ligan.

Sociala medier

Häng med i vårt community på sociala medier. Här får du senaste nytt och kan följa våra lag och profiler närmre, och följa det arbete som görs dagligen för fortsatt utveckling.

Facebook @OBOS Damallsvenskan
Instagram @obosdamallsvenskan
Twitter @obosdamallsv