• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Måndag Mån 4 September Sep
Fredag Fre 8 September Sep
Lördag Lör 9 September Sep
Söndag Sön 10 September Sep
Fredag Fre 15 September Sep
Lördag Lör 16 September Sep
Söndag Sön 17 September Sep
Söndag Sön 1 Oktober Okt
Måndag Mån 2 Oktober Okt
Fredag Fre 6 Oktober Okt
Lördag Lör 7 Oktober Okt
Måndag Mån 9 Oktober Okt

Om OBOS Damallsvenskan

OBOS Damallsvenskan är Sveriges högsta liga och en av världens bästa damfotbollsligor. Sveriges uppdrag är att hålla OBOS Damallsvenskan på den nivå den är idag eller bättre, så drömmen om internationella framgångar för ett svenskt klubblag kan bli verklighet.

I OBOS Damallsvenskan kan du möta och se stjärnor av världsklass. I ligan spelar flera av våra blågula landslagsspelare.  

Under senare år, och inte minst efter VM i Frankrike, har vi fått ta del av en storstilad utveckling för damfotbollen som länge jobbats för bakom kulisserna. Medialt har det skett en enorm intresseökning. Tittarsiffrorna har flera år i rad slagit nya rekord.

TV-partner

Från och med starten av säsongen 2022 visar Viaplay samtliga 26 omgångar med 182 matcher i alla nordiska och baltiska länder samt Nederländerna och Polen. Till detta tillkommer att två matcher per omgång sänds i bolagets kanal TV6.

Häng med på våra sociala medier. Här får du senaste nytt och kan följa våra lag och profiler närmre, och följa det arbete som görs dagligen för fortsatt utveckling.

Facebook
 @OBOS Damallsvenskan

Instagram @obosdamallsvenskan

Twitter @obosdamallsv

 

Obosdamallsvenskan.se administereras av Elitfotboll Dam (EFD). Elitfotboll Dam grundades 1978 och är intresseorganisationen för klubbarna i de två högsta ligorna inom damelitfotboll i Sverige - OBOS Damallsvenskan och Elitettan. Elitfotboll Dam arbetar för att utveckla elitfotboll för dagens och morgondagens stjärnor, skapa förutsättningar för unga flickor att spela fotboll på samma villkor och vara ligor med föreningar i världsklass. 

www.efd.se

Kontakt till Elitfotboll Dam: [email protected]