• Ligasponsorer

Söndag Sön 13 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Fredag Fre 3 April Apr
Lördag Lör 4 April Apr
Söndag Sön 5 April Apr
Lördag Lör 18 April Apr
Söndag Sön 19 April Apr
Måndag Mån 20 April Apr
Lördag Lör 25 April Apr

Om OBOS Damallsvenskan TV

Följ med hela vägen på klubbarnas digitala satsning 2019

OBOS Damallsvenskan TV är Elitfotboll Dams videoplattform för att sända och marknadsföra svensk damfotboll på elitnivå. OBOS Damallsvenskan är en liga i världsklass med ett stort antal följare nationellt och internationellt. Målet med plattformen är att göra OBOS Damallsvenskan tillgänglig för fans i såväl Sverige som utomlands.

Innehåll

På OBOS Damallsvenskan TV kan tittarna enkelt följa sina favoritlag eller spelarprofiler mer på djupet. Här kan du se samtliga 132 matcher från säsongen, live eller i efterhand. Kanalen fylls även på med löpande reportage och studioprogram, intervjuer, höjdpunkter och nyheter - allt för att hålla ligan levande under såväl säsong som uppehåll.

Alla matcher produceras i HD, med grafik och kommentering. Man registrerar sig enkelt här på hemsidan, och har därefter full tillgång till kanalen via app (Android eller iPhone) för mobil och surfplatta.

Vad kostar det?

  • Ett månadsabonnemang kostar 129 kr löpande per månad och kan sägas upp närsomhelst. Det är alltså ingen bindningstid.
  • Du kan även välja att köpa matchpass för 85 kr – då får du tillgång till den specifika matchen live och i efterhand.

Hur registrerar jag mig?

Du skapar en inloggning med din e-postadress och ett valfritt lösenord. Köp- och betalfunktionerna registreras via webbläsare på en dator.

Har du problem att genomföra betalningen? Kontrollera då att du angett rätt kortnummer och CVC kod. Om du har möjlighet, testa med ett annat betalkort. Ibland kan det vara att kortet är låst för online- och internationella köp, vilket går att fixa via din bank.

Vid inställd match p.g.a. exempelvis väderförhållanden på plats ges samtliga med matchpass möjlighet att se matchen vid nästa tillfälle den körs utan extra kostnad.
 

För Er som tidigare haft abonnemang på OBOS Damallsvenskan TV:

Ni som haft aktiva medlemskap har automatiskt sagts upp. För att kunna se kommande matcher via den nya satsningen måste man:

  • Registrera sig igen via en dator. Du skapar en inloggning med ditt namn, e-postadress och ett valfritt lösenord och klickar "Jag vill skapa ett nytt konto". Ett email skickas för att bekräfta dina uppgifter och därefter ges du möjlighet att knappa in dina betalningsuppgifter.

    Har du problem att genomföra betalningen? Kontrollera då att du angett rätt kortnummer och CVC kod. Om du har möjlighet, testa med ett annat betalkort. Ibland kan det vara att kortet är låst för online- och internationella köp, vilket går att fixa via din bank. Supporten på [email protected] finns behjälplig vid behov.

  • Med en ny Play-satsning behöver man också ladda ner en ny app. Sök på: OBOS Damallsvenskan för att få upp denna för Iphone och Android. Den nya versionen har vit bakgrund, till skillnad från föregåendes blå.
     

Har du några tekniska funderingar? Kika gärna in på vanliga frågor via länken här så kanske du finner svaret, och annars finns supporten tillgänglig via [email protected]

Via länken här kan du hantera ditt konto och abonnemang: Inställningar

Vid övrig kontakt och feedback finns vi behjälpliga på DM på Facebook.