• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Fredag Fre 3 November Nov
Söndag Sön 5 November Nov
Lördag Lör 11 November Nov
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Lördag Lör 20 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Måndag Mån 22 April Apr

Månadens spelare oktober

7 november 2019 09:56
Nyheter

Den sista omröstningen för säsongen om vem som får titeln Månadens spelare i oktober är färdigräknad och årets sista vinnare är Djurgårdens IF FF:s outtröttlige kapten Mia Jalkerud.


Trots en säsong med uteblivna resultat och en fight om överlevnad i ligan, mobiliserade sig Djurgården och med kaptenen i täten klarade man kontraktet med minsta möjliga marginal. 3–3 målet i den 89:e minuten mot Piteå IF DFF i näst sista omgången där just Mia Jalkerud höll sig påpassligt framme kom att visa sig avgörande i streckstriden.

– Tack så jättemycket för denna utmärkelse! säger Mia när hon nås av beskedet, – Efter ett tufft år så kändes det skönt att kunna avsluta på ett bra sätt och att veta att Djurgården spelar i OBOS Damallsvenskan även 2020.

Förutom titel och ära får månadens spelare 10,000kr från Svenska spel att skänka till valfritt samhällsengagerande projekt i sin förening.

Mia väljer att skänka prissumman till ”Stockholm i rörelse” ett av Djurgårdens projekt för att öka idrottsaktiviteter för barn och ungdomar i skolor, på fotbollsplaner och andra platser i Stockholm.

Månadens spelare i OBOS Damallsvenskan utses av en jury bestående av ligans samtliga lagkaptener, Stefan Edberg (Svenska spel), Peter Backe (TV4) och Daniel Kristiansson (TV4). #svenskaspel #cmore #obosdamallsvenskan #helavägen