• Ligasponsorer

Lördag Lör 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Juni Jun
Söndag Sön 28 Juni Jun
Lördag Lör 4 Juli Jul
Söndag Sön 5 Juli Jul
Onsdag Ons 8 Juli Jul
Fredag Fre 10 Juli Jul
Lördag Lör 11 Juli Jul
Onsdag Ons 15 Juli Jul
Söndag Sön 19 Juli Jul

Säsongspremiär på ny kanal - så registrerar du dig

31 juli 2019 22:01
Nyheter

En ny vecka är här, och med det även lanseringen av vår nya OBOS Damallsvenskan-sajt. Vi ser fram emot en fullspäckad omgång redan till helgen och hoppas ni är med oss #helavägen.


Vad behöver jag göra för att fortsätta följa matcherna? Ni som haft aktiva medlemskap har automatiskt sagts upp. För att kunna se kommande matcher via den nya satsningen måste man:

  1. Registrera sig igen via en dator. Du skapar en inloggning med ditt namn, e-postadress och ett valfritt lösenord och klickar "Jag vill skapa ett nytt konto". Ett email skickas för att bekräfta dina uppgifter och därefter ges du möjlighet att knappa in dina betalningsuppgifter.

Har du problem att genomföra betalningen? Kontrollera då att du angett rätt kortnummer och CVC kod. Om du har möjlighet, testa med ett annat betalkort. Ibland kan det vara att kortet är låst för online- och internationella köp, vilket går att fixa via din bank.

  1. Med en ny Play-satsning behöver man också ladda ner en ny app. Sök på: OBOS Damallsvenskan för att få upp denna för Iphone och Android. Årets upplaga har en vit bakgrund, till skillnad från tidigare blå.

Hur går registreringen till? Såhär når du abonnemangstjänsten steg-för-steg:

  • Klicka på den vita rutan med blå och grå text "Välj din Betalningsmetod"
  • Klicka "Skapa ett konto" längst ned och fyll i dina uppgifter - d.v.s. för- och efternamn, epost och lösenord.
  • Klicka i den lilla rutan att du accepterar villkoren. Det står "I have agreed to the Staylive Terms & conditions and Privacy Policy"
  • Klicka sedan på "Jag vill skapa ett nytt konto" - en blå knapp längst ner.
  • Ett mejl skickas till dig för att bekräfta eposten. Så snart du gjort detta kan du återgå till sidan och klicka "Logga in"
  • Då kommer du till betalningsdelen och kan lägga till dina kortuppgifter.
  • Slutligen klickar du på "Köp för 129 SEK/Månad" och du är redo att titta på matcherna!

Vad kostar det? Ett månadsabonnemang kostar 129 kr löpande per månad och kan sägas upp närsomhelst. Det är alltså ingen bindningstid. Du kan även välja att köpa matchpass för 85 kr -- då får du tillgång till den specifika matchen live och i efterhand. Detta köper du via respektive sändningsruta.

Hur vet jag att det fungerar? Vi kommer under torsdagen spela ut ett gäng matcher i liveläge efter varandra med start kl. 09:00, tillgängligt för alla som registrerat sig på sidan. På så vis kan man lära känna den nya spelaren och ladda upp inför helgens omgång.

Vem kontaktar jag om jag har frågor eller problem? För all teknisk support, hjälp med livesändningarna, inlogg eller betalning finns supporten på [email protected] redo. Vid övriga frågor eller feedback når ni oss på [email protected] i vanlig ordning.

Nu kör vi! Elitfotboll Dam