Återigen en tung förlust för Rosengård mot Barcelona
Publicerad: 2023-12-21
Det blev ännu en tung förlust mot Barcelona för FC Rosengård som fortsatt befinner sig sist i sin grupp i Champions League, utan poäng.

FC Barcelona – FC Rosengård 7-0

Rosengård begav sig till Spanien och Barcelona för att spela årets sista match. På planen väntade återigen de regerande Champions League-mästarna i rltt och blått och redan på förhand var det klart att det skukke bki tuffa 90 minuter för gästerna från Malmö. Efter den stora förlusten i det första mötet låg fokus på att hålla nere siffrorna. Men Barcelona visade ingen nåd och kontrollerade matchen från start. Rosengård lyckades producera några lovande kontringar med taktpinnen var spansk. I halvtid stod det 2-0 på resultattavlan efter mål av Keira Walsh och Caroline Graham Hansen och i andra halvlek lossnade det ytterligare för hemmalaget. Slutreslutatet skrevs till 7-0 vilket innebär att Rosengård ligger kvar på jumboplatsen i sin grupp, utan poäng.