• Ligasponsorer

Söndag Sön 13 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Juni Jun
Söndag Sön 28 Juni Jun
Lördag Lör 4 Juli Jul
Söndag Sön 5 Juli Jul
Onsdag Ons 8 Juli Jul
Fredag Fre 10 Juli Jul

Månadens spelare september

16 oktober 2019 10:48
Nyheter

Juryns röster är räknade och med en förkrossande majoritet föll utmärkelsen Månadens spelare i september på FC Rosengårds målfarlige anfallare Anna Anvegård.


Anna Anvegård har funnit sig till rätta i sin nya klubb och under september har spelet och målen suttit, vilket har gjort att hon nu uppmärksammas med denna titel.

-Jag är jätteglad och stolt över att bli utnämnd till månadens spelare, speciellt med tanke på att många spelare presterat väldigt bra senaste tiden, säger Anna om utmärkelsen.

Förutom titel och ära får hon en check på 10,000kr från Svenska Spel att skänka till valfritt samhällsengagerande projekt. Annas val är föreningens arbete ”Football for life” som drivs sedan 2008 av FC Rosengård och arbetar med fotbollen som verktyg för att stärka unga sydafrikanska tjejers självkänsla, självförtroende och ställning i samhället.

Månadens spelare i OBOS Damallsvenskan utses av en jury bestående av ligans samtliga lagkaptener, Stefan Edberg (Svenska Spel), Peter Backe (tv4) och Daniel Kristiansson (tv4).