• Ligasponsorer

Söndag Sön 4 Oktober Okt
Fredag Fre 9 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Måndag Mån 19 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Lördag Lör 7 November Nov
Söndag Sön 8 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov

Lina Hurtig lämnar Linköpings FC för spel i europa

28 augusti 2020 15:36
Nyheter

Nu står det klart att Lina Hurtig lämnar Linköpings FC för spel ute i Europa. Det var under sommarens transferfönster som Linköpings FC, Lina och blivande ej namngivna storklubben kom överens om en övergång.


– Jag är glad att jag har fått den här möjligheten, samtidigt som det känns riktigt tungt att lämna Linköping och laget mitt i säsongen. Jag har haft fyra fina år i klubben och har trivts bra men nu känner jag mig redo att gå vidare, säger Lina Hurtig. Jag vill rikta ett stort tack till alla supportrar, främst Lejonflocken. Till laget vill jag bara säga, kör hårt och tack för allt, ni är ett grymt gäng!, säger Lina i ett pressmeddelande under fredagen.

Den spelskicklige och snabbfotade anfallaren har spelat i Linköpings FC sedan 2017. Under sommarens transferfönster fick hon erbjudande från en av Europas storklubbar om att ansluta till dem. Linas kontrakt med Linköpings FC går ut efter säsongen, men efter diskussioner kom klubbarna och Lina överens om ett något tidigare datum för övergång och en övergångssumma som alla parter är nöjda med.

– Det känns jättetråkigt att Lina lämnar, hon är en mycket duktig och omtyckt spelare. Samtidigt har vi förståelse för att hon vill ta den här chansen och lockas av erbjudandet från den nya klubben. Vi önskar henne all lycka framöver, säger Olof Unogård, sportchef i Linköpings FC.

Lina Hurtig lämnar Linköpings FC den 1 september.