• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Fredag Fre 3 November Nov
Söndag Sön 5 November Nov
Lördag Lör 11 November Nov
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Lördag Lör 20 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Måndag Mån 22 April Apr

Road to OBOS Damallsvenskan - BK Häcken

26 april 2021 16:57
Intervju

Vi är på Hisingen och Gothia Park i detta program av Road To OBOS Damallsvenskan och möts av byggdamm och full rörelse, det händer grejer i BK Häcken. Kopparbergs/Göteborg FC upplöstes efter guldet i vintras. Stök och osäkerheter landade till slut i något som enbart verkar vara positivt när vi träffar guldtippade BK Häckens ledare och spelare.


Vi börjar med en rundvandring tillsammans med Sportchef Martin Ericsson. Han som nu har två topplag att ratta sportchefsrollen med. Vi pratar hur allt gick till, hur har det landat och Martin visar oss de stora visionerna både med laget och på Gothia Park.

Vi drar till Bravida Arena för att höra hur Julia Zigiotti Olme mår, hur ser ambitionerna ut för henne personligen och för laget och hur var det där med ett spräckt ögonbryn?

Lotta Ökvist vs Isak i Utmaningen

Supertalangen Lotta får chansen att visa sin vänsterfot i knorrtävling mot Isak. Vi hinner även följa upp på hur hennes otroligt imponerande klubbresa trots unga ålder varit. Hur var det i Manchester United och hur har hon nu tagit plats i laget?

Den karismatiska Mats Gren med ljuvt dalmål tar emot oss på Bravida Arena för att prata taktik, laget, formationer och strategin för årets OBOS Damallsvenska. Med den här truppen Mats förvaltar undrar vi såklart hur det kommer se ut? Är det bara full mutter framåt?

Eldsjälen Adde Larsson som stöttar tjejerna och BK Häckens organisation. Han har ett enormt stort intresse för fotboll i synnerhet BK Häckens trupp. Han säger vad han tycker och ser ett guld även i år. En person som tjejerna tagit in som en del av laget och Adde stormtrivs.