Se framtidens stjärnor live i finalhelgen av svenska spel f19
Publicerad: 2019-10-29
SVENSKA SPEL F19
I helgen, närmare bestämt 1-3/11, spelar framtidens stora stjärnor finalspelet i Svenska spel f19 och du ser det givet vis live eller på plats på Hammarby IP.

Svenska spel F19-slutspelet avgjordes förra året i ett välbesökt Vinnarhallen på Bosön i Stockholm. LB07 stod som vinnare efter att ha besegrat FC Rosengård i finalen och fick lyfta pokalen i härliga glädjescener.

I år spelas finalmatcherna på Hammarby IP och lagen som gör upp om att vinna är Umeå IK FF, Växjö DFF, Kopparbergs/Göteborg FC och Djurgårdens IF FF.

Du ser givetvis matcherna med fritt inträde på plats på arenan eller direkt i mobilen, Vi sänder precis som i fjol samtliga matcher live och fritt här på obosdamallsvenska.se, i appen och på vår facebooksida.

På fredag ser du Kopparbergs/Göteborg FC mot Djurgårdens IF FF med matchstart klockan 16.30 och klockan 19.00 möter Umeå IK FF Växjö DFF.

Lördagen är spelfri dag och efter återhämtning och uppladdning spelas under söndagen match om tredje pris klockan 11.00 och finalen startar 13.30.

Välkomna till Svenska spel F19 slutspel 2019!

Thomas Westlund
HUVUDSPONSOR
TITELSPONSOR
SÄNDNINGSPARTNER