• Huvudsponsor
    Titelsponsor
Måndag Mån 28 Juni Jun
Torsdag Tor 1 Juli Jul
Fredag Fre 2 Juli Jul
Lördag Lör 3 Juli Jul
Söndag Sön 4 Juli Jul
Onsdag Ons 7 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Lördag Lör 14 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Lördag Lör 21 Augusti Aug
Söndag Sön 22 Augusti Aug
Onsdag Ons 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Måndag Mån 30 Augusti Aug
Lördag Lör 4 September Sep

adidas Tiro Pro blir officiell matchboll i OBOS Damallsvenskan och Elitettan

4 februari 2021 09:00
Nyheter

adidas går in som leverantör av den officiella ligabollen för OBOS Damallsvenskan och Elitettan från och med säsongen 2021.


Inför starten av OBOS Damallsvenskan och Elitettan 2021 kan Elitfotboll Dam idag presentera adidas som leverantör av den officiella ligabollen.

– Vi är otroligt stolta över att adidas går in som samarbetspartner och levererar en gemensam ligaboll till våra högsta ligor. Det här har efterfrågats av våra spelare och klubbar så vi har haft stort fokus på att få till en bra lösning, säger Viktoria Gelin, Kommersiell chef, Elitfotboll Dam

Den nya ligabollen kommer ge lagen bättre och jämnare sportsliga förutsättningar samtidigt som det är ett välkommet affärsmässigt samarbete på lång sikt för de båda ligorna. Samarbetet sträcker sig inledningsvis över fyra år med start från och med säsongen 2021.

– Vi fortsätter stärka våra investeringar och aktiveringar inom damfotbollen i Norden genom att nu även gå in som leverantör av den officiella ligabollen inför denna säsong. Vår närvaro inom damfotbollen har stor prioritet och vi vet att vi kan vara med och göra skillnad på alla nivåer - från flicklag till landslag. Med fotbollen som verktyg har vi möjligheterna att påverka både individer och strukturer, något vi är väldigt stolta över, säger Elin Sundell Nilsson, Sports Marketing Director, adidas Norden.

Om matchbollen: adidas Tiro Pro är en högkvalitativ teknologisk matchboll tillverkad enligt FIFA Quality Pro-standard. Bollen är termiskt bunden med sömlös konstruktion. Bollen finns tillgänglig via adidas.se, rekommenderat pris 1099kr.